-
نویسندهنوشته ها
-
-
بهمن 13, 1404 در 10:00 ب.ظ #10078
E.motlaghمشارکت کنندهجهت ثبت نام در دوره برای تصویر زیر کلیک کنید
مکس آلگری میگوید تیمش برای حفظ تلاشهایش تا اینجای فصل در سری آ آماده است.سهشنبه شب در چارچوب دیدارهای هفته بیست و سوم رقابتهای سری آ ایتالیا در ورزشگاه خانگی بولونیا روبروی این تیم به میدان خواهد رفت و برای عقب نماندن از کورس قهرمانی این مسابقات باید با سه امتیاز ارزشمند و مهم این بازی به خانه برگردد.

آلگری در نشست خبری پیش از دیدار برابر بولونیا درباره تمدید قرارداد مایک مانیان به خبرنگاران گفت: «خیلی خوشحالم چون میلان یکی از بهترین دروازهبانهای اروپا را حفظ کرده است. او بسیار خوشحال است و همیشه گفته میخواست بماند. باشگاه کارش را به درستی انجام داد تا مانیان در میلان بماند. حالا به بازی فردا فکر کنیم.»

با این حال، آلگری از اظهارنظر درباره تلاشهای جاری میلان برای جذب ماتتا خودداری کرد: «همانطور که همیشه گفتهام، فقط درباره بازیکنانی صحبت میکنم که قراردادشان با میلان ثبت شدهاند. این از سر احترام است. درست نیست درباره بازیکنان باشگاههای دیگر صحبت کنیم.»آلگری سپس آخرین وضعیت پزشکی تیم پیش از دیدار با بولونیا را تشریح کرد و تایید کرد الکسیس سالماکرز این بازی را از دست خواهد داد: «سالمکرز در دسترس نیست. درد عضلات هنوز اذیتش میکند. در رم خودش را در اختیار گذاشت اما کمی عقبگرد داشت. رافائل لیائو مشکل ناحیه شرمگاهی را مدیریت میکند اما حاضر خواهد بود. بقیه بازیکنان سالم هستند و آنها را به بولونیا میبریم.»او درباره دشواری بازی در دالآرا اضافه کرد: «همه چیز به اتفاقات داخل زمین فردا بستگی دارد. بولونیا بعد از یک پیروزی بسیار خوب در لیگ اروپا میآید، هرچند فقط یکی از ۱۰ بازی اخیرشان را بردهاند. با تیمی روبرو میشویم که میخواهد میلان را شکست دهد و نشان بدهد نتایج منفی گذشته است. به یک نمایش بسیار جدی نیاز داریم.»
آلگری بار دیگر درباره فعالیتهای نقل و انتقالاتی میلان در روز پایانی پنجره صحبت کرد: «خوششانس هستیم که این دو بازی را داریم، فردا و ۱۰ روز دیگر. زمان خواهیم داشت تا کریستین پولیشیچ، لیائو و نیکلاس فولکروگ را کاملاً بازیابی کنیم. آن انگشت پا دیر یا زود درست میشود. به بازگشت سانتیاگو خیمنز هم نزدیک میشویم که برای پایان فصل به کارمان میآید. از بازیکنانی که در اختیار دارم راضی هستم.
تا اینجا کارهای خوبی انجام دادهایم اما برای هدف نهایی کافی نیست. یوونتوس نزدیکتر شده، رم در حال حمله است و کومو هم همینطور. نباید فراموش کنیم زحمتی که تا اینجا کشیدهایم میتواند در مدت کوتاهی از دست برود. آنچه گذشته، گذشته است اما فردا را هم باید فتح کنیم
-
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این تاپیک باید وارد شوید.