Preloader
این تاپیک شامل 1 صدا و 0 پاسخ دارد.
1 صدا
0 پاسخ
  • نویسنده
      E.motlagh
      مشارکت کننده

آرنه اشلوت درباره عملکرد ضعیف تیمش و دلایل رخ دادن این اتفاق صحبت کرد.
      انتخاب ترکیب تیم برای بازی

«مطمئن نیستم حرفی که می‌زنید درست باشد چون وقتی فصل گذشته در مرحله سوم جام اتحادیه مقابل وستهم بازی کردیم، فکر نمی‌کنم محمد صلاح روی نیمکت بوده باشد. شاید اشتباه کنم و شما درست بگویید اما تصورم این است که نبود. بنابراین، یک سال پیش هم همین کار را کردیم، شاید ترکیب آن بازی از بیرون متفاوت به نظر می‌رسید.
      h
      همین را هم برای تلویزیون گفتم که قبل از بازی ترکیب منچسترسیتی را دیدم و فکر نمی‌کنم هیچ‌یک از بازیکنان اصلی‌شان از آخر هفته در آن حضور داشتند، اما با این حال وقتی به ترکیب نگاه می‌کردید، احساس می‌کردید با ۱۱ بازیکن اصلی بازی کرده‌اند. شاید همین موضوع نشان دهد چرا همیشه درباره بزرگی ترکیب تیم ما صحبت می‌شود.

وقتی مقابل چلسی بازی کردیم، گفتم آنها هشت بازیکن را در اختیار ندارند اما با این حال می‌توانند کسی مانند استوائو را وارد ترکیب کنند. ما فقط چهار بازیکن را از دست داده‌ایم و با این حال مجبور شدیم بازی را با چهار بازیکن زیر ۱۹ سال آغاز کنیم و پس از دو تعویض، تعداد آنها به شش نفر رسید.»

عملکرد کالوین رمزی و سیستم بازی

«قبل از پاسخ دادن به بخش اول، باید بگویم همین س.ال را لحظاتی پیش هم پرسیدند. وقتی مقابل تیم‌هایی بازی می‌کنیم که با سیستم ۳-۲-۵ بازی می‌کنند، معمولاً رایان گراونبرخ نقش وینگر چپ متمایل به مرکز را می‌گیرد و در نتیجه ما نیز در دفاع با پنج نفر بازی می‌کنیم. این اولین بار نیست که با سه مدافع در فاز ساخت بازی شروع می‌کنیم، پس نباید زیاد روی آن تاکید کرد.

فکر می‌کنم کالوین نمایش بسیار خوبی داشت. روی توپ آرام و مطمئن بود. نمی‌دانم اینجا گفته‌ام یا نه اما در نیم ساعت اول فکر می‌کنم موقعیت‌های بهتری نسبت به حریف داشتیم و او بخشی از آن عملکرد بود. با اعتماد به‌ نفس بازی کرد، نمایشی خوب و قابل قبول از او دیدیم و همان‌طور که بعد از بازی هم گفتم، اگر اولین بازی‌ات را با نتیجه ۰-۳ شکست بخوری، ممکن است بسیار ناامید شوی اما هر دوی شما باید از نحوه بازی‌تان در اولین حضور در آنفیلد رضایت داشته باشید.»

شما برای پاسخ به این تاپیک باید وارد شوید.