Preloader
این تاپیک شامل 1 صدا و 0 پاسخ دارد.
1 صدا
0 پاسخ
  • نویسنده
      E.motlagh
      مشارکت کننده

سرمربی مس رفسنجان معتقد است مقابل تیم خوب آلومینیوم عملکرد مطلوبی داشتند و نتیجه خوبی هم کسب کرده اند.مس رفسنجان در هشتمین بازی خود در لیگ برتر به تساوی بدون گل با آلومینیوم اراک رسید و یک امتیاز دیگر را به اندوخته خود اضافه کرد. رسول خطیبی سرمربی مس رفسنجان با حضور در نشست خبری توضیحاتی را درباره شرایط بازی با آلومینیوم ارائه کرد.
      y
      خطیبی در ابتدا گفت: دلمان برای شما خبرنگاران اراکی تنگ شده بود؛ از باشگاه آلومینیوم اراک تقدیر و تشکر می‌کنم. قبل از بازی هم در استادیومی که پر از خاطره برایم است، از بنده تقدیر کردند. از همگان تشکر می‌کنم.

او درباره شرایط بازی عنوان کرد: ما شروع خوبی داشتیم؛ در 10، 15 دقیقه اول دو موقعیت خوب هم داشتیم که اگر گل می‌شد، شرایط فرق می‌کرد. 4 ، 5 بازیکن تاثیرگذار خود را در اختیار نداشتیم. رسانه‌ها نوشته بودند که فقط ایمان سلیمی را در اختیار نداریم، اما به غیر از او سامان نریمان‌جهان، وحید حیدریه و امیرحسین جولانی را هم نداشتیم. به همین خاطر مجبور شدیم سیستم بازی مان را هم عوض کنیم. بازیکنانی که جایگزین کردیم، زحمت کشیدند و تلاش کردند و با تیمی که صدرجدول قرار دارد و جوان و دونده و باانگیزه است، بازی پایاپایی کردیم.

سرمربی مس رفسنجان ادامه داد: آقای مجتبی حسینی یکی از تیم های خوب لیگ را ساخته و در اراک هم خودم حضور داشتم و می‌دانم بازی کردن در این ورزشگاه سخت است. حیف شد که این بازی زیبا گل نداشت. نیمه دوم هم شرایطمان خوب بود. با این حال دو تعویض اجباری داشتیم و از نظر خودم عالی کار کردیم. بعد از انجام تعویض‌هایی که کردیم و تعویض هایی که آنها کردند، شرایط ما کمی سخت‌تر شد. آلومینیوم در دقایق پایانی خوب بازی کرد و ما سعی کردیم در آن دقایق شکل دفاعی بهتری بگیریم و خوشبختانه گل نخوردیم.

خطیبی در پایان گفت: در کل بازی خیلی خوبی بود. هردو تیم هم شرایط خوبی داشتند و حیف فقط این بازی گل نداشت.

شما برای پاسخ به این تاپیک باید وارد شوید.