Preloader
این تاپیک شامل 1 صدا و 0 پاسخ دارد.
1 صدا
0 پاسخ
  • نویسنده
      E.motlagh
      مشارکت کننده

سرمربی مس رفسنجان تاکید کرد تیمش روی یک لحظه غفلت دو امتیاز بازی با فجر سپاسی را از دست داده است.تیم مس رفسنجان در هفته دهم لیگ برتر به مصاف فجر سپاسی رفت و در حالی که تا دقایق پایانی با یک گل پیش افتاده بود، در وقت‌های تلف شده نیمه دوم گل مساوی را دریافت کرد تا همچنان در رتبه شانزدهم جدول رده بندی حضور داشته باشد.رسول خطیبی سرمربی مس رفسنجان در نشست خبری بعد از این بازی صحبتش را اینطور شروع کرد:
      «به مردم خونگرم استان فارس و شیراز تبریک می‌گویم بابت استادیوم خوبی که خیلی وقت پیش باید مورد استفاده قرار می‌گرفت و با تاخیر، امسال بازی‌های فجر در این استادیوم زیبا و شیک میزبانی می‌شود. این حق مردم فارس و شیراز بود.»
      u
      او درباره شرایط مسابقه نیز توضیح داد:
      «برنامه ما برای نیمه اول این بود که هرچه زودتر به گل برسیم چون طبق بازی‌هایی که از فجر دیده بودیم هرچقدر به این تیم فرصت می‌دادیم خطرناک‌تر می‌شد. ما به گل هم رسیدیم و از آنجا به بعد سعی کردیم شکل دفاعی خودمان را درست کنیم و از گل محافظت کنیم. با تغییراتی که فجر در نیمه دوم انجام داد، می‌دانستیم که قصد ضربه زدن از عمق دارد و بچه های ما به خوبی جلوی این کار را هم گرفتند. یکی دو موقعیت کوچک هم نصیب فجر شد ولی اجازه ندادیم از عمق به ما ضربه بزنند. به همین خاطر سعی کردند از کناره‌ها و ضربات ایستگاهی به هدفشان برسند.»خطیبی در ادامه گفت:
      «متاسفانه در این بازی سه بازیکن را به دلیل مصدومیت شدید مجبور شدیم تعویض کنیم. نفرات جایگزین هم بد کار نکردند ولی با اینکه روی ضربات ایستگاهی کار کرده بودیم و شرح وظایف بازیکنان را گفته بودیم، گل خوردیم. در آن دقیقه که گل بخوری واقعا ناراحت کننده است. قبول دارم که فجر فشار می‌آورد و بچه‌های ما به خوبی کنترل می‌کردند ولی روی یک ضربه ایستگاهی که غفلت کردیم و یک بازیکن ما یارش را گم کرد، تیم فجر به گل رسید. فکر می‌کنم بازی زیبایی بود.»

سرمربی مس رفسنجان ادامه تاکید کرد:
      «دیروز هم گفتم و امروز هم تکرار می‌کنم که جایگاه تیم مس اینجای جدول نیست. بدشانسی‌هایی در بازی‌های قبلی داشتیم و اتفاقاتی که افتاد در این وضعیت تاثیر گذاشت منتها شأن تیم مس در اینجا نیست. قطعا باید تلاشمان را بیشتر کنیم تا از انتهای جدول جدا شویم و قطعا این اتفاق خواهد افتاد.»

شما برای پاسخ به این تاپیک باید وارد شوید.