Preloader

انجمن های فوتبال

این تاپیک شامل 1 صدا و 0 پاسخ دارد.
1 صدا
0 پاسخ
  • نویسنده
      E.motlagh
      مشارکت کننده

مربی استقلال از هواداران و رسانه‌ها زمان خواست.استقلال در هفته لیگ برتر با مس رفسنجان مصاف می‌دهد.

پایان محرومیتم، آعاز صفحه‌ای جدید در استقلال است

ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی آبی‌ها در کنفرانس مطبوعاتی پیش از این بازی، صحبت‌های مهمی را مطرح کرد. او ضمن ابراز خوشحالی از بازگشت به کنار زمین، گفت: «چطوری می‌خواهید شروع کنم، چون حرف‌ها زیاد است. باعث خوشحالی است که اینجا حضور دارم و سرانجام موضوع محرومیت من تمام شد. برای هیچ‌کس این محرومیت خوب نیست. این مسئله گذشت و صفحه جدیدی را شروع می‌کنیم.» او افزود: «اینجا هستم هر سؤالی دارید شفاف صحبت می‌کنم، اما یادتان نرود که بعدازظهر تمرین داریم!»

کادر فنی حرفه‌ای، اما غیبت سرمربی؛ تفاوتی که احساس می‌شود

سرمربی استقلال درباره نبود خود در کنار زمین بیان کرد: «خوشبختانه کادر خوبی دارم و خیلی حرفه‌ای هستند. همه آنهایی که با من کار می‌کنند، فداکاری کرده و بهترین‌های‌شان را در اختیار می‌گذارند. مسلماً نبود من در کنار زمین فرق دارد. یکی دو بازی شاید مهم نباشد، اما برای 10 بازی مهم است.» او ادامه داد: «با این حال، نباید اینها را به‌عنوان بهانه تلقی کنیم. ما کار خودمان را به نحو احسن انجام می‌دهیم.»

ساپینتو: نتایج ضعیف، چالشی عمومی برای همه تیم‌ها

سرمربی تیم استقلال درباره شرایط نتیجه‌گیری تیمش گفت: «نتایج ضعیف برای همه تیم‌هاست و صرفاً برای استقلال نیست. تراکتور، پرسپولیس، سپاهان و استقلال آنطور که باید، نتوانستند ظاهر شوند.» او تاکید کرد: «قبول دارم که انتظارات بالاست و مسئولیتش را قبول می‌کنم. من پشت دیگران مخفی نمی‌شوم و مسئولیت را قبول می‌کنم.»تغییرات گسترده در تیم؛ سایه مشکلات فنی و هماهنگی بر استقلال

ساپینتو درباره تغییرات بازیکنان گفت: «ما نصف تیم‌مان را عوض کرده‌ایم. برخی از بازیکنان مشکلاتی دارند. نفراتی چون یاسر آسانی و رستم آشورماتوف خیلی زود با ما اُخت شدند، اما نفرات دیگر برای‌شان سخت است.» او درباره وضعیت آنتونیو آدان نیز اشاره کرد: «او یک سال بدون بازی بود و باید به او فرصت بازی داده شود.»

رقابت شدید لیگ؛ تغییرات تاکتیکی و فیزیکی در تیم‌ها

سرمربی استقلال با اشاره به رقابت فشرده لیگ گفت: «به نسبت سه فصل پیش، خیلی چیزها تغییر کرده است و شکاف بین تیم‌هایی که برای قهرمانی می‌جنگیدند با سایر تیم‌ها کمتر شده است. همه تیم‌ها بازیکنان خوبی دارند و به لحاظ تاکتیکی و فیزیکی قوی‌تر شده‌اند.» او افزود: «این لیگ تا آخر همینطوری خواهد بود.»

انتقاد ساپینتو از کیفیت چمن ورزشگاه‌ها؛ زمین‌های نامناسب چالش بزرگ تیم‌ها

ساپینتو درباره وضعیت زمین‌های فوتبال اظهار داشت: «در زمین‌هایی بازی می‌کنیم که اصلاً خوب نیستند. وضعیت سه سال پیش بهتر بود. در چاله‌ها باید سه بار ضربه بزنید تا فوتبال بازی کنید.» او اضافه کرد: «حتی داخل زمین ما (ورزشگاه شهدای شهر قدس) نیز، بارها باید بگوییم چمن را بزنند و آب بدهند.»
      g
      تمرکز پایین دلیل اصلی دریافت گل‌ها؛ ساپینتو راه‌حل چیست؟

ساپینتو درباره عملکرد تیم در گلزنی و دریافت گل توضیح داد: «عملکرد ما در زمین بازی خوب بوده است، ولی چیزی که در آن خوب نیستیم گل‌هایی است که دریافت می‌کنیم. دو گل روی اوت دریافت کردیم.» او ادامه داد: «بحث اصلی تمرکز است. ما باید پرس بالا داشته باشیم و فرصت‌های زیادی ایجاد کنیم. ما بهترین خط حمله را داریم، اما کار زیادی داریم که باید انجام دهیم.»انتقاد از فشارهای ناعادلانه؛ مقایسه با دیگر مربیان لیگ

ساپینتو با گلایه از فشارها گفت: «شما نمی‌توانید چهار مربی را در شش بازی بکشید. اگر قرار باشد فقط من را بکشید، سایر مربیان مثل اسکوچیچ و سرمربی پرسپولیس هم هستند.» او اضافه کرد: «تغییرات زیادی داشتیم و درست نیست تیم من را تحت فشار قرار دهید.»

ساپینتو: فرصت بازی برای همه بازیکنان؛ فوتبال عملکرد بازیکنان است

سرمربی استقلال درباره استفاده از بازیکنان جوان و آماده اظهار داشت:
      «اگر ببینم کسی بهتر کار می‌کند، حتی ۱۹ ساله باشد، مهم نیست و استفاده می‌کنم. کاری که با امیرمحمد رزاقی‌نیا و سعید سحرخیزان انجام دادم.» او افزود: «بازیکنی که نشان دهد آماده است، بازی می‌کند.»

مسیر پیشرفت؛ اعتقاد ساپینتو به تیم و بازیکنان

ساپینتو درباره روند تیم گفت: «عملکرد بازیکنان سینوسی بوده است، اما مسیرمان خوب بوده است.» او تاکید کرد: «روی همه بازیکنان حساب باز می‌کنم و مسئولیت آنها را قبول کرده‌ام تا به فرمی که انتظار داریم، برسند.»

برچسب های تاپیک

شما برای پاسخ به این تاپیک باید وارد شوید.