Preloader
این تاپیک شامل 1 صدا و 0 پاسخ دارد.
1 صدا
0 پاسخ
  • نویسنده
      E.motlagh
      مشارکت کننده

ویکتور پریرا سرمربی وولوز که در دیدار تیمش مقابل برایتون توپ را به سمت نیمکت حریف شوت کرده بود محروم نشد تا این تصمیم اتحادیه فوتبال با انتقادهای زیادی مواجه شودویکتور پریرا، سرمربی ولورهمپتون، به‌دلیل رفتار غیرورزشی در جریان تساوی تیمش مقابل برایتون در تاریخ ۵ اکتبر، از سوی اتحادیه فوتبال انگلیس (FA) ۱۵ هزار پوند جریمه شد. این در حالی است که گفته می‌شد او به دلیل شوت کردن توپ به سمت نیمکت ذخیره‌ها ممکن است با محرومیت طولانی‌مدت مواجه شود.
      h
      پریرا ۵۷ ساله اتهام “رفتار نامناسب” در دقیقه نوزدهم آن دیدار را پذیرفت. داور مسابقه، جَرِد گیلِت، او را پس از آن اخراج کرد که توپ اضافه‌ کنار زمین را با عصبانیت به سمت نیمکت‌ها شوت کرد و توپ به یکی از افراد حاضر در کنار زمین برخورد کرد.
      y
      با وجود این اتفاق، کمیسیون انضباطی مستقل تصمیم گرفت محرومیت از حضور کنار زمین برای او اعمال نکند و فقط جریمه نقدی را افزایش دهد، چراکه این رفتار جدی‌تر از موارد معمولی با جریمه ۸ هزار پوند تشخیص داده شدپریرا در نشست خبری بعد از بازی عذرخواهی کرد و گفت: “می‌دانم فوتبال احساسی است و من هم آدمی احساساتی هستم. اما رفتارم درست نبود. توپ را شوت کردم و نباید تکرار شود. معذرت می‌خواهم.” به نظر می‌رسد این عذرخواهی مربی وولوز در محروم نشدن او موثر بوده است. با اینحال هواداران برایتون از محروم نشدن سرمربی حریف‌شان عصبانی هستند و می‌گویند رفتار غیرورزشی باید مجازات جدی داشته باشد.

ولورهمپتون در حال حاضر بدون پیروزی و در قعر جدول لیگ برتر قرار دارد و یکشنبه در خانه میزبان برنلی خواهد

شما برای پاسخ به این تاپیک باید وارد شوید.