Preloader
این تاپیک شامل 1 صدا و 0 پاسخ دارد.
1 صدا
0 پاسخ
  • نویسنده
      E.motlagh
      مشارکت کننده

مهاجم فصل گذشته پرسپولیس شب گذشته در سوپرلیگ ترکیه لحظاتی سخت و دلهره‌آور را پشت سر گذاشت.دیدار تیم‌های باشاک‌ شهیر و کوجایلی‌اسپور از هفته‌ یازدهم رقابت‌های سوپر لیگ ترکیه که در ورزشگاه فاتح تریم استانبول برگزار شد، شاهد لحظاتی دلهره‌آور بود. جایی که در دقیقه ۹ مسابقه و در جریان یک نبرد هوایی، سردار دورسون، مهاجم شماره ۱۹ و باتجربه‌ کوجایلی‌اسپور و جروم اوپوکو مدافع غنایی باشاک ‌شهیر به‌شدت با سر به یکدیگر برخورد کردند؛ برخوردی که نفس همه را در سینه حبس کرد.
      6
      تماشاگران با نگرانی به زمین خیره شدند. دورسون روی زمین افتاده بود و از سرش خون‌ریزی شدیدی داشت. بازی برای چند دقیقه متوقف شد و کادر پزشکی فورا وارد زمین شد تا به وضعیت او رسیدگی کند.خون، بخیه و بازگشت غیرقابل‌باور
      پزشکان در همان شرایط و داخل زمین در حالی‌که اضطراب سراسر ورزشگاه را فرا گرفته بود، روی سر سردار ۱۲ بخیه زدند. در همین حین، اوپوکو که دچار سرگیجه شده بود زمین را ترک کرد و نتوانست به بازی ادامه بدهد اما دورسون در عین ناباوری با وجود درد و خونریزی شدید، به زمین برگشت و به بازی ادامه داد.
      او پس از جلوگیری از خونریزی، پیراهن خونی‌اش را تعویض کرد و با سری بانداژشده دوباره به میدان رفت. این اتفاق در شرایطی افتاد که در ادامه مسابقه بازهم خونریزی ادامه داشت و دورسون دو بار دیگر هم پیراهنش را عوض کرد! با وجود این شرایط سخت اما او تا دقیقه‌ ۸۵ در زمین ماند و در نهایت در دقایق پایانی مسابقه جایش را به جوزف نانگ داد.دورسون: عکس‌های آن لحظه را که دیدم، ترسیدم!
      j
      دورسون پس از پایان مسابقه اما در شرایطی که نیمی از موهای سرش تراشیده شده بود، روبروی خبرنگاران ایستاد و درباره اتفاقات عجیبی که برایش رخ و البته لحظه مصدومیتش با آنها صحبت کرد: «راستش نفهمیدم دقیقا چه شد. روی یک ضربه کرنر با مدافع حریف سر به سر شدم. بعد از آن روی زمین افتادم؛ سرم به شدت گیج می‌رفت اما خداروشکر بی‌هوش نشدم. بعد از آن پزشک‌ها آمدند و همان‌جا بخیه زدند. وقتی عکس‌های آن لحظه را بعد از بازی دیدم، خودم هم ترسیدم! خون خیلی زیادی از من رفته بود.»

شما برای پاسخ به این تاپیک باید وارد شوید.