Preloader
این تاپیک شامل 1 صدا و 0 پاسخ دارد.
1 صدا
0 پاسخ
  • نویسنده
      E.motlagh
      مشارکت کننده

جهت ثبت نام در دوره برای تصویر زیر کلیک کنید
      مهدی تارتار در نشست خبری پیش از بازی با ملوان حضور یافت و در صحبتهایش با اشاره به حساسیت این مسابقه گفت که در صورت پیروزی مقابل ملوان می‌توانند با چهار تیم بالای جدول رقابت کننداو صحبتهای خود را به این شکل آغاز کرد: به تیم ریشه‌دار ملوان و کادرفنی و بازیکنان این تیم خوشامد میگویم. امیدوارم میزبان خوبی برای آنها باشم. یک بازی بسیار مهم است و نباید بازی خانگی خود را از دست بدهیم. ملوان جزو تیمهای خوب این فصل است و در بازیهای بیرون خانه به خصوص نتایج خوبی گرفته است. باید مراقب باشیم و غافلگیر نشویم.
      h
      وی افزود: ما اگر میخواهیم در بالای جدول و با چهار تیمم دهد رقابت کنیم، باید ببریم. من با بچه‌ها صحبت کردم، انصافا بچه‌ها تمرینات بسیار خوبی انجام دادند و انگیزه زیادی دارند و آماده هستند. امیدوارم نتیجه خوبی بگیریم.تارتار در مورد تقابل با ملوان و حساسیت این بازی توضیح داد: من یک سال بسیار خوب در انزلی داشتم. همیشه وقتی با ملوان بازی داریم خاطرات خوب ما زنده می‌شود و خیلی مواقع دوست ندارم مقابل ملوان قرار بگیرم چون تیم قابل احترام است. اما این بازی همیشه جذاب است چون هم ملوان فوتبال بازی می‌کند و هم ما و معمولا گل داشته. امیدوارم ضمن احترام به تیم ملوان، بازی به سود ما تمام شود.

سرمربی گل‌گهر ادامه داد: دو بازیکن جزئی مصدوم هستند و اریک بایناما و محمدرضا عباسی احتمالا نخواهند رسید

شما برای پاسخ به این تاپیک باید وارد شوید.