-
نویسندهنوشته ها
-
-
دی 15, 1404 در 5:16 ب.ظ #8640
E.motlaghمشارکت کنندهداویده آنچلوتی پس از تماشای پیروزی رئال مادرید برابر رئال بتیس از ژابی آلونسو و وینیسیوس جونیور حمایت کرد.داویده آنچلوتی این روزها در مادرید حضور دارد و روز یکشنبه نیز در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو حاضر شد تا پیروزی پرگل رئال مادرید برابر رئال بتیس را از نزدیک تماشا کند. این حضور ترکیبی از تفریح و کار بود، چرا که او در نقش دستیار کادر فنی تیم ملی برزیل توانست نمایش وینیسیوس جونیور و رودریگو را با دقت زیر نظر بگیرد.

پس از مسابقه، داویده با برنامه الچرینگیتو گفتگو کرد. پسر کارلو آنچلوتی درباره برنامههای آیندهاش صحبت کرد و در عین حال از ژابی آلونسو دفاع کرد. او گفت: «الان در تعطیلات هستم و آمدهام از رئال مادرید حمایت کنم. او لیاقت حضور در اینجا را دارد و خوشحالم که برایش خوش شانسی آوردم.» او در ادامه نیز اعلام کرد هدف بعدیاش آمادهسازی برای جام جهانی بهعنوان عضوی از کادر فنی برزیل است: «میخواهم به پدرم کمک کنم.»داویده نخواست خیلی وارد جزئیات شرایط فعلی رئال مادرید شود، به خصوص در مورد وضعیت ژابی آلونسو.

با این حال، از سرمربی رئال مادرید تمجید کرد و گفت: «ژابی یک مربی فوقالعاده و انسانی بسیار عالی است. فقط حرفهای خوب درباره او دارم چون لحظات بسیار خوبی را با هم تجربه کردهایم. برای او و رئال مادرید بهترینها را آرزو میکنم.»در واکنش به شایعاتی که نام او را در صورت جدایی ژابی آلونسو به رئال مادرید مرتبط میکرد، داویده قاطعانه پاسخ داد: «اصلاً چنین چیزی نیست. من در مرحله متفاوتی از مسیر حرفهای مربیگریام قرار دارم. فقط یک هوادار رئال مادرید و دوست ژابی آلونسو هستم، همین.»او در پایان، از وینیسیوس نیز در برابر سوتهایی که در برنابئو شنید دفاع کرد و گفت: «نه، همه ناراحت نبودند و علیه او سوت نزدند.»
-
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این تاپیک باید وارد شوید.