Preloader
این تاپیک شامل 1 صدا و 0 پاسخ دارد.
1 صدا
0 پاسخ
  • نویسنده
      E.motlagh
      مشارکت کننده

ایگور تودور، مربی یوونتوس، وضعیت تیمش پس از شکست از رئال مثبت و انگیزه برای پیروزی برابر لاتزیو را بالا عنوان کردیوونتوس فردا بار دیگر روی سری آ تمرکز می‌کند و در هفته هشتم، بیانکونری‌ها راهی پایتخت ایتالیا می‌شوند تا با لاتزیو روبرو شوند.

ایگور تودور، سرمربی تیم، پیش از سفر به رم، در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شد.
      y
      بازی فردا
      «بازیکنان ما برای ارائه یک نمایش قوی بسیار مشتاقند. برای این بازی دو جلسه تمرینی برگزار کردیم. حس و حال پس از بازی در مادرید عمدتاً مثبت است و می‌خواهیم جبران کنیم. فردا مسابقه‌ای دشوار مقابل تیمی قدرتمند خواهیم داشت و همه ما باید در بهترین فرم خود باشیم. من همیشه به دنبال بهترین راهکارها برای تیم و بازیکنانم هستم و همگی کاملاً روی لاتزیو متمرکز هستیم. هر مربی آرزوی استحکام دفاعی دارد، اما ایجاد تعادل بین دفاع مستحکم و تهدید در خط حمله کار ساده‌ای نیست. وقتی گل زدن دشوار می‌شود، گاهی باید چیزی را فدا کنی تا چیز دیگری به دست بیاوری. فردا باید با ذهنیت و اشتیاقی بازی کنیم که گلی دریافت نکنیم و در عین حال در حمله به حریف ضربه بزنیم.»وضعیت بازیکنان
      «اگر بازیکنی هم کیفیت فنی و هم شخصیت قوی داشته باشد، مثل پیدا کردن گنج است. داشتن شخصیت بسیار مهم است و هیچ جلسه تمرینی نیست که من بازیکنان را به پذیرش مسئولیت تشویق نکنم. ژگرووا پس از فصلی که چندان فرصت بازی نداشته، به تیم آمده و این برایش چالش‌برانگیز است. باید با دقت او را مدیریت کنیم. او کیفیت بالایی دارد و می‌تواند لحظات درخشانی در بازی‌ها برایمان خلق کند.
      6
      آیا لوید کلی و پیر کالولو همیشه بازی می‌کنند؟ مربیان بر اساس عملکرد بازیکنان تصمیم می‌گیرند و اگر بازیکنی خوب عمل کند، فرصت بازی بیشتری خواهد داشت. یلدیز همیشه در ترکیب است. پیشرفت او کار را برایش آسان نکرده، چون تیم‌های حریف او را زیر نظر گرفته‌اند و توجه بیشتری به او نشان می‌دهند. این بخشی از مسیر رشد اوست.»

شما برای پاسخ به این تاپیک باید وارد شوید.