Preloader
این تاپیک شامل 1 صدا و 0 پاسخ دارد.
1 صدا
0 پاسخ
  • نویسنده
      alimohammadi
      مشارکت کننده

کریستی پایم، دروازه‌بان تیم گریمزبی تاون، پس از دیدار تاریخی مقابل منچستریونایتد در مرحله جام اتحادیه، صحبت‌هایی احساسی و البته طنزآمیز مطرح کرد که بازتاب زیادی در رسانه‌ها داشت.
      man
      در این مسابقه، گریمزبی تاون توانست پس از تساوی ۲-۲ در وقت قانونی، در ضربات پنالتی دست به شگفتی بزند و منچستریونایتد پرستاره را از گردونه رقابت‌ها حذف کند. پایم که در جریان ضربات پنالتی نقشی کلیدی در صعود تیمش داشت، در پایان بازی گفت: “کمی ناراحت و عصبی هستم چون خودم طرفدار منچستریونایتد هستم. اما جدی، فوتبال یعنی همین.”

این جمله کوتاه اما صمیمانه، به سرعت در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست شد و بسیاری آن را نشانه‌ای از زیبایی و غیرقابل‌پیش‌بینی بودن فوتبال دانستند. دروازه‌بان گریمزبی تاون با وجود علاقه شخصی‌اش به منچستریونایتد، نشان داد که در زمین مسابقه تنها حرفه‌گرایی و تعهد به تیم فعلی اهمیت دارد. پیروزی گریمزبی تاون برابر منچستریونایتد، یکی از غافلگیرکننده‌ترین نتایج این فصل جام اتحادیه لقب گرفته و صحبت‌های کریستی پایم به جنبه‌ای نمادین از این شگفتی بزرگ تبدیل شده است. پایم در این دیدار نمره درخشان ۹.۳ را از سوفا اسکور کسب کرد.

شما برای پاسخ به این تاپیک باید وارد شوید.